Forsiden > Service > Serviceaftale

Serviceaftale

Skal vi lave en aftale?

JMM Group er klar med to typer serviceaftaler.

  • Den almindelige ServiceComfortAftale, som sikrer solid pasning og service til maskinen helt ”efter bogen” – producentens servicebog, forstås.
  • Den komplette FuldServiceAftale, som kort beskrevet dækker ”det hele”, dvs. både service og reparationer som følge af maskinnedbrud.

Entreprenørmaskiner er dyrt grej. De dyreste maskiner er dem, der holder stille. Derfor betaler det sig at sikre topkvalificeret service af maskinen fra dag ét.

Serviceaftaler sikrer, at eventuelle driftsstop bliver af absolut kortest mulige varighed. De giver også den optimale sikkerhed for, at serviceintervallerne holdes, og at service udføres på den måde, som maskinens producent har foreskrevet. Lovpligtige årseftersyn kommer i vores kalender og bliver husket til tiden.

En serviceaftale betyder servicetjek udført af kompetente montører, som bruger originale dele. Producenternes vejledninger følges nøje, og det kan være med til at sikre, at eventuelle garanti-reparationer godkendes uden problemer.

Se i menuen til venstre for en uddybende forklaring af vores to kontraktformer.

 

Olieanalyse

Uanset om der er lavet en ServiceComfortAftale eller den totale FuldServiceAftale for en maskine, laves der de nødvendige olieanalyser i forbindelse med større serviceeftersyn.

Det er som bekendt bedre at forebygge, end at helbrede. Olieanalyser sikrer mulighed for at være helt på forkant i bestræbelserne for at forebygge skader på maskinens vitale dele – drivlinie og motor. Derfor er analyserne helt integrerede elementer i serviceaftaler med JMM.

Olieanalyserne er både med til at forlænge maskinens levetid og til at sikre dens restværdi. Når der er styr på oliens aktuelle kvalitet øges maskinens effektivitet, og der skabes basis for forlængede intervaller mellem olieskift.

Olieanalyser foretages primært på hydraulikolien, men kan efter aftale ligeledes udføres på dieselmotor og gear.