Service

24/7 er en populær betegnelse, når nogen vil forklare, at der er aktivitet døgnet rundt og året rundt. Hos JMM er 24/7 andet og mere end en floskel.

Serviceafdelingen er på i samtlige døgnets timer og 365 dage i løbet af året. Med mindre, det er skudår - så er montørerne også klar til den ekstra dag. Uden for den almindelige åbningstid er vagttelefonen altid åben. Og altid betyder – altid.

JMMs værkførere skiftes til at have telefonvagten. De giver besked videre til de montører, der også er på vagt. Uanset om det er aften, nat, weekend eller helligdag, er JMM-servicevognene klar til at rulle ud og løse problemerne.

JMM-koncernen råder over ikke færre end 44 veludstyrede servicevogne, som alle er bemandet med uddannede og erfarne montører. At være montør hos JMM Group omfatter også konstante opdateringer med de nyeste kundskaber i form af efteruddannelse, som foregår direkte hos leverandørerne.

Samtlige servicevogne er naturligvis online med mulighed for at hente al nødvendig information direkte på servicestedet.

Når det gælder større reparationer, som ikke kan klares on-site, råder JMM Group over fire veludrusterede værksteder med alt nødvendigt grej og ikke mindst veluddannede mekanikere, som altid er up-to-date på alle maskintyper. Værkstederne tager sig af en lang række opgaver fra 10 års eftersyn af kraner til reparation af undervogne og andre store reparationer.

TOP