LIEBHERR

Verdenskendte LIEBHERR og danske Johs. Møllers Maskiner A/S er en stærk kombination inden for dansk enhversliv med maskiner, service og reservedele til bygge- og anlæg, materialehåndtering, industri, havne, materieludlejning, kranservice, maskinstationer mm.

Navnet LIEBHERR forpligter. Stabilitet og troværdighed er i samarbejdet mellem LIEBHERR og Johs. Møllers Maskiner A/S opbygget gennem mere end 40 år som partnere på det danske marked.

Drejer det sig om moderne entreprenørmateriel med stor ydeevne, høj driftssikkerhed året rundt og lavt brændstofforbrug, så tag først en snak med LIEBHERR-specialisterne hos Johs. Møllers Maskiner A/S.

Sortimentet af LIEBHERR maskiner hos Johs. Møllers Maskiner A/S omfatter gravemaskiner på bånd og på hjul, læssemaskiner, larvebåndslæssere, dozere, kraner, larvebåndskraner, rammemaskiner og industri- og materialehåndteringsmaskiner.

LIEBHERR's produktion foregår i højteknologiske fabrikker, hvor innovation og udvikling af maskinerne aldrig står stille. For at sikre et højt kvalitetsniveau udvikles, produceres og kvalitetssikres de vigtigste komponenter inden for LIEBHERR's egne højteknologiske fabrikker i Europa. Det gælder blandt andet den komplette fremdrifts- og styringsteknik samt produktgrupperne gear, hydraulik- og dieselmotorer.

LIEBHERR ajourfører og udvider løbende sit omfattende produktprogram. Maskinproducentens størrelse sikrer, at originaldele og udstyr samt kvalificeret service er tilgængeligt langt ud i fremtiden.

Byg din LIEBHERR

TOP